Konu: moongirl mod adayı Çarş. Eyl. 03, 2008 10:46 pm
moongirl mod adayı olmuştur eğer biraz daha özen gösterirse moderator olacaktır
FloDy
Konu: Geri: moongirl mod adayı Perş. Eyl. 04, 2008 5:49 pm
bakalım umarım bu şansı kaçırmaz
AsLı*jık
Konu: Geri: moongirl mod adayı Salı Eyl. 23, 2008 8:57 pm
kavga konusu yaratacak mesajlar silindi dikkatli olun!!!
_kurukafa_
Konu: Geri: moongirl mod adayı Perş. Eyl. 25, 2008 5:48 pm
aSlIcIm bİzE soRMadAN bNm mSjImI nEdEn Ve nAsIl siLiOsUn????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ve MOOn gİrLü BiZe soRMaDaN NasIl MOd ADayI YabyOsUn AYlARdIr SİtEyE gİrMiO GiRmEDiii GiBi bnA HakAReTlEr edİo çOKTan bANLanmALıYdI amA arKadAŞıN dİe kATLanDıK NedEn nEdEn???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
AsLı*jık
Konu: Geri: moongirl mod adayı Perş. Eyl. 25, 2008 10:57 pm
_kurukafa_ demiş ki:
aSlIcIm bİzE soRMadAN bNm mSjImI nEdEn Ve nAsIl siLiOsUn? Ve MOOn gİrLü BiZe soRMaDaN NasIl MOd ADayI YabyOsUn AYlARdIr SİtEyE gİrMiO GiRmEDiii GiBi bnA HakAReTlEr edİo çOKTan bANLanmALıYdI amA arKadAŞıN dİe kATLanDıK NedEn nEdEn?
canım bu kavga yaratacak bir mesajdı öyle anlaşmamışmıydık kavgaya sebebiyet verecek mesajlar silinecek die ayrıca ben sana konu aç dedim açmadın açmadığın sürece bu olay kalır bunu ssende biliyorsuni ben kafama göre bişi yapmam ama böyle ayrıca ben herşeyi size sorarak yaptım konularma bakın isterseniz ama bırakında bazı şeylere ben karar vereyim canım sen o sayfayı bize görselleştirmedikçe moongirl hakaret etmemiş sayılmıo ayrıca seniinde bana bunları söylemeye hakkın yok ona bakarsak bende seni admin yaptım bende çoğu kişiyi admin yaptım ben güvendiim insanları yapıorum dedim ama bırakında kendim bir yönetici olarak kendi kararlarımı kendim vereyim bende istesem herkes gibi kendimden başka yönetici yapmam,ama ben size güvendim ayrıca sende bana sormadan benim açtığım bannlananlar,uyarı alanlar bölümünü sildin ama ben seninle kavga etmedim benimde arkadaşlarım var sadece siz yoksunuz seni hemen admin yaptığım gibi onuda mod.adayı yaptım canım peki senin 10 tane arkin var bi kaçı admin diğerini mod. adayı yapmaz mısın ha?ama bu yaptığın çok ayıp!!! anlaşmamıza uymadın!!!ben hiçbir arkadaşıma küsmem ama beni küstürtüp ilk olmayın canım eğer bu senin için çok büyük sorunsa ve insanların arkadaşlaığı böle ufak şeylerle yıkılcaksa demekki hiç arkadaş olunmamıştır!!!öyle değile pm atarsın ve cevabını sölersin... ben sana kırgınım fakat küsmedim ama bu olay senin düşüncelerini ne biçimde etkiler bilmiorum!!!
_kurukafa_
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 3:48 pm
bilmiorum hatırlıomusun ama moongirlü mod yabmıştın ne yabdı siteye ne yarar sağladı bi sölermisinn girmedi bile bir de bana hakaret ettti konu açıcam tamam dielimki açtım o zmn mod olamıycak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_kurukafa_
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 3:53 pm
iStEmİoSan Bi DahA siTeYe GiRmEm AsLı amA uNuTmAKiş bNmDe BuS İtEyE EMeeİm vAr!!!..........
AsLı*jık
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 3:55 pm
_kurukafa_ demiş ki:
bilmiorum hatırlıomusun ama moongirlü mod yabmıştın ne yabdı siteye ne yarar sağladı bi sölermisinn girmedi bile bir de bana hakaret ettti konu açıcam tamam dielimki açtım o zmn mod olamıycak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evt canım öle olacak
_kurukafa_
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 3:57 pm
ben onu buraya davet ediorum doruları söliçektir eminim ö.m. dolu olduu için onları silmiştim bnde yemin edeyim o da!!!...
moongirl Üye
Mesaj Sayısı : 19 İş/Hobiler : intrnt,kitp,photoshop,photofiltre Lakap : moongirl Rep : Uyarı Sayısı : Başarı Puanı : Ruh Hali : Favorin : Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 7:47 pm
tamam sırf bnm yzmdn kavga olcaksa kurukafa snn dedn moda başvur bnde başvurdm sen dedin bu sayılar chok az birasdha çalış bn mod olmak istemiyorum ve bu siteyi terkediyorum beni banlarmısın aslı[m]
FloDy
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 8:37 pm
yaakızlar yaptığınız ne kadar ayıp. siz adminsiniz ve birbiirniz ile kavga ediyorsunuz.. tamam bir sorunuzunz varsa öm yolu ile halledin buralara taşımayın..!!
AsLı*jık
Konu: Geri: moongirl mod adayı Cuma Eyl. 26, 2008 9:22 pm
FloDy demiş ki:
yaakızlar yaptığınız ne kadar ayıp. siz adminsiniz ve birbiirniz ile kavga ediyorsunuz.. tamam bir sorunuzunz varsa öm yolu ile halledin buralara taşımayın..!!
yok iyilik pınarım kavga yokda bu iki fıstığın arasında bir huzursuzluk var biz küs deiliz :D
_kurukafa_
Konu: Geri: moongirl mod adayı Paz Ekim 05, 2008 1:45 pm
ASLI ANLAMIOSUN OO BU SİTEDE OLMAK İSTEMİOOO NİE ANLAMIOSUN BAKSANA MOD YABDIN HİÇ BİŞİ YABMADI MOD ADAYI YABDIN YİNE BİŞİ YABMIO İMZA İMZA İMZA NEREYE KADAR!!!!!!!!!