Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 29 Nerden : CeNnEtiN DiBiNdEN..... Lakap : PaPaTyA PRr3NnJeSs Puan : Rep : Uyarı Sayısı : Başarı Puanı : Ruh Hali : Favorin : Kayıt tarihi : 20/09/08
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 29 Nerden : CeNnEtiN DiBiNdEN..... Lakap : PaPaTyA PRr3NnJeSs Puan : Rep : Uyarı Sayısı : Başarı Puanı : Ruh Hali : Favorin : Kayıt tarihi : 20/09/08
nAsIL yhAni hEpsİ Var BeN BuNLaRı SİtE İlK aÇıLDIğInDa KoYdUuM O ZMn yOKDU nErElErDE vAR bANa Ö.M. dEn SöLe lÜtFeN Ve mOd ADaYIsIn hALa 11 mEsAj Ve HiÇ Konu aÇMıYORSuN BNcE BanA DeVaMınI GeTiR dİyEnE kADar SEn kEndiNi GeLişTRmEyE Ne dErSiNn?
qsmm_qlçnqolik Moderator
canım devamı gelsin diye ben dedim alındın mı yoksa alındıysan çoq üzülürüm ... bn onu o anlamda sölemdm yani çok gzl gidiosun resimleri dvm ettirlm mansında dedim ok..