arkadaşlar sitemizin dier admini aslıjık yani aslının nerde olduunu bilen varmı bi yere gitse veya siteye giremese bana sölerdi bişi olcaından korkuyorum :( :( :( :(
canlarım sitelere hiç zaman ayıramıyorum hepinizi çoık özledim martın 15'ine kadar düzelirsem döneceğim ama inanılmaz bir haldeyim psikolojim çok kötü bir durumda bunu tüm tanıdıklarıma söylerseniz sevinirim okula bile daha az gidiyorum en yakın zamanda aranızda olup tüm olanları anlatacağım ama şuan çok üzgünüm sitelere değil bilgisayara bile girmek istemeyecek şekilde üzgünüm nolur beni affedin sizi canımdan çok seviyorum kısa zamanda döneceğim en fazla 2 haftaya burdayım kucak dolusu sevgilerle .. :(
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? C.tesi Şub. 28, 2009 12:16 am
aslıcım nerelerdesin bişeyde demedin gidiyorum falan die hepimiz cook merak ettik ve seni cook özledik bizde seni cook seviyyoruz nerdesin ne oldu?
AsLı*jık
Konu: Geri: Aslı Nerde? C.tesi Şub. 28, 2009 12:28 am
meleklerim sadece şunu söyleyebilirim birini çok özledim ve dayanamıyorum sadece şunu unutmayın sizi canımdan daha çok seviyorum =)
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? C.tesi Şub. 28, 2009 12:30 am
birini derken canımm
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? C.tesi Şub. 28, 2009 12:34 am
birini cok özledim derken kimi cok özledin girmemen icin sebep ne lütfen acıkla canım..
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? C.tesi Şub. 28, 2009 12:38 am
aslı sen bizim icin cok önemlisin sahsen benim icin cok daha önemlisin canım kankim ne oldu sna üzülüyorum :( :(
herşeylerimsiniz sende benim için çok önemlisin meleğim birini derken dayımla büyüdüm ben ama şuan ayrı yerlerdeyiz ve onu çok özlüyorum o olmayınca hayatım değişti canlarım umarım tekrar aranıza döneceğim ama benimde zamana çok ihtiyacım var canlarım hergün aklımdasınz sizi çok özledim geri dönücem sizi çok seviyorum yaşam damarlarımsınız =)
Konu: Geri: Aslı Nerde? Çarş. Mart 04, 2009 12:24 am
aslı lütfen bize cevap ver...snn yardımına sna ihtiyacım var bu sorunları birlikte cözelim bizleride üzüyorsun...
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? Ptsi Mart 09, 2009 5:38 pm
aslı lütfen cevap ver...
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? Perş. Mart 12, 2009 3:59 pm
aslı sen kendi hayatını seciosun sen bilirsin sna yardım edelim diorum istemiosun o zaman artık umrumda deil...sen beni düşünmüosan bende seni düşünmüorum...lütfen cevap ver...
_kurukafa_
Konu: Geri: Aslı Nerde? C.tesi Mart 21, 2009 12:00 am
kendim söyleyip kendim işitiyorum aslıcım llütfen cevap ver neden bizi üzüyosun lütfen bunun hakkında bilgisi olan beni eklesin cnktzcn@hotmail.com