Grup Hepsi Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grup Hepsi Fan

grup hepsi için kurulan güzel bir site daha sitemiz çoook yeni içinde hiçbir bilgi yok fakat artacaktır sen şimdiden üye ol her zaman mutlu ol

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!...

2 posters
YazarMesaj
_kurukafa_
Bayan Admin
Bayan Admin
_kurukafa_

Puan : cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Bluestar44yv3sr
Rep :
cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Right_bar_bleue

Uyarı Sayısı :
cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Right_bar_bleue

Başarı Puanı :

cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Empty
MesajKonu: cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!...   cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 5:09 pm

Arkadaşlar Buzda Dans 2 Başlamadan önce Cemre'ye Teklif Gelmiş Buzda Dans Için Cemre Kabul Etmememiş Neden Diye Sorarsaniz çünkü aynen şöyle söylemiş:
Muhabir:neden Buzda Dans Hakkinda Olumlu Davranip Yarişmaya Girmediniz Peki Neden?

Cemre: Diziden Zaman Yetmediği Için Buna Vakit Ayiramam Hemde Albüm çalişmalari Olduğu Için Bu Teklifi Kabul Etmedim Zaten Kizlarda Benim Gibi Ayni Fikirdeler Yani Bu üç Iş Ayni anda Olmaz Ya Dizi çeviriceksin Yada Yarişamaya Katilicaksin Ben Ise Diziyi Seçtim

Muhabir: Peki Yarişamaya Katilsaydin En çok Kimin Oy Göndermesini Isterdin?

Cemre: Aslinda Herkezin Oy Göndermesini Isterdim Ama Tabii En çok Hayranlarimin Ama Yinede Katilsaydim Kazanmak Isteridm

Muhabir: Peki Dizi Olmasaydi Yarişmaya Katilir Miydin?

Cemre:Bunu Bilmiyorum Ama Heralde Katilmazdim Ama Istek Gelirsede Katilirdim çünkü Albümle Birlikte Iyi Gidebilir Diye Düşünürdüm
Yani Ya Dizi çevirirdik Yada Yarişmaya Katilirdim Ikisi Birden Güzel Gider Ama üçüncüsü Biraz Zor Olurdu

Muhabir: Peki Yarişmada Olsaydin Ve Dizi Teklifi Gelseydi Ne Yapardin?

Cemreizi Hakkinda Ne Yanit Vereceğimi Bilmiyorum Ama Kabul Etmezdim Heralde

Muhabir:Size Iyi çalişmalar

Hepsi:Teşekkürler

Cemre:Önemli Değil
hasret_eren
Üye
Üye
hasret_eren

Rep :

Uyarı Sayısı :

Başarı Puanı :

Favorin : cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Erenqo8

cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Empty
MesajKonu: Geri: cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!...   cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!... Icon_minitimeC.tesi Ocak 24, 2009 6:14 pm

tşk ederim

cEmReYe BuZdA DaNs 2 DeN tEkLiF GeLmİş!!!...
1 sayfadaki 1 sayfası